Chilli není hobby, ale závislost

Ďábelskej kotlík

6. prosince 2015 v 10:52 | ChilliPepper |  Chilli recepty
Chcete se zasytit něčím opravdu pálivým? Tak vyzkoušejte ďábelský kotlík!

Ingredience:
• 2 špekáčky
• 1 klobása na grill
• 100g mletého hovězího masa
• 400g červených fazolí
• 2 cibule
• 4 rajčata
• 6 brambor oloupaných a nakrájených na kostky
• 2 cukety
• 4 čerstvé papričky (nejlépe habanero, ale můžete zkusit i papričky rawit)
• 4 stroužky česneku (na plátky nakrájeného)
• 1 lžička majoránky
• 1 kostka kuřecího bujonu
• 1 lžička kmínu
• 3 lžice omáčky tabasco
• 4 lžice oliv. oleje
• sůl, pepř a petrželka

Postup:
Ve větším kotli rozehřejte olej, přidejte cibuli na kostičky nakrájenou, rajčata nakrájená na kolečka, cukety, špekáčky, klobásu a mleté maso. Zprudka opékejte a maso přitom rozmělňujte vařečkou, aby se opeklo ze všech stran. Potom přidejte brambory, papričky, fazole, česnek, veškeré koření a dochucovadla (viz. tabasco, bujon...). Zalijte 1 litrem vody a přiveďte k varu. Vařte půl hodiny a občas zamíchejte. Podáváme s petrželkou na vrchu.

Tento pokrm je ideální v případě, když se sejde parta lidí, kteří se chtějí pořádně nadlábnot.

Ďáblův kotlík
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama